Dobrodošli na straneh spletne trgovine Trixx.si. Smo spletna trgovina, ki se je specializirala za prodajo oblačil, modnih dodatkov in pripomočkov za mobilne telefone, itd. Naše mlado podjetje odlikujejo skrb za kakovost, hitrost, odzivnost in poznavanje estetskih ter funkcionalnih trendov na izbranem trgu. Na voljo imamo vse vrste oblačil, od elegantnih do športnih, za prosti čas in veliko modnih dodatkov, tudi priznanih blagovnih znamk, do nepogrešljivih in učinkovitih pripomočkov za mobilne telefone, ter veliko uporabnih stvari za dom in prosti čas. 

Naša sodobna, slikovita, pregledna, topla spletna stran je odraz prefinjenega občutka za estetiko in učinkovitost. Tega odražajo tudi vse naše storitve in ponudba.
Smo kot socialno omrežje, skupnost, z vami sodelujemo, sprejemamo in širimo vaše ideje ter kreiramo nove trende na trgu. 

Našo ponudbo pospremijo posebni garancijskimi pogoji, hitra dostava, nizke cene, popusti in dobra informiranost. Vse novosti so vidne tudi na spletnem omrežju Facebook.


Kontakt:

Trixx.si

GLAMUR, Tina Čater s.p.
Retljeva 2
4000 Kranj
Slovenija

Matična številka: 7217439000
Davčna številka: 71137408
Podjetje je vpisano v poslovni register dne 12.01.2017

E-pošta: info@trixx.si