Postopek nakupa


Nakup na vseh spletnih straneh podjetja LARTIJA, Adam Jerič s.p. izvedite tako, da v obrazec za naročilo vnesete podatke in kliknete gumb za naročanje. 
o Izbira artikla: V obrazcu za naročila izberete ustrezen izdelek oz. količino, ki jo želite naročiti. Preden kliknete gumb za naročanje, boste na spletni strani vedno dosegljivi podatke o izdelku, ki ga naročite. 
o Potrditev naročila: ko boste oddali naročilo, boste preusmerjeni na spletno stran s sporočilom, da je vaša naročilo sprejeta. Poleg tega boste na elektronski naslov na naslovu dobili potrdilo o naročilu z vsemi podatki o vrsti izdelka, količini, končnih cenah in datumih dostave.
o Preklic naročila: Naročilo se šteje za potrjeno, če kupec naročila ne prekliče. LARTIJA, Adam Jerič s.p., ob prejemu potrditve o naročilu pregleda stanje zalog oz. možnost dobave. Če artikla ni mogoče dobaviti v roku, se kupca o tem obvesti na vpisano telefonsko številko oz. e-naslov. Kupec lahko prekliče naročila tako, da odgovori na e-pošto, ki jo je prejela ob naročilu oz. pokliče na telefonsko številko, objavljeno na spletni strani. 
o Odpošiljanje: LARTIJA, Adam Jerič s.p. v dogovorjenem roku pripravi in ​​odpošlje blago z dogovorjenim načinom pošiljanja.
 

Promocijski kuponi

S promocijskim kuponom na nakup dobite določen popust, ki zmanjša vrednost naročenih artiklov. Promocijski kupon ne znižuje poštnine, kuponi se ne vključujejo, nakup pa je možen samo pri promocijskem kuponu. Občasno Trixx.si za promocijske namene objavi kupon s časovno omejitvijo. Tovrstne kupone po preteku veljavnosti ni več mogoče uporabiti. V kolikor imate s kuponi kakšno težavo ali vprašanje nam lahko pišete na info@trixx.si.

Spreminjanje naročila

Kupec lahko svojo naročilo prekliče ali spremeni tako, da na spletni strani odda novo naročilo z novimi podatki, na e-mail naslov info@trixx.si pa pošlje zahtevo za preklic naročila. Kupec lahko naročilo prekliče ali spremeni tudi po telefonu na telefonski številki 064 232 141.